Over ons – Janssen Websolutions

Hoi, even voorstellen…

janssen

“Mijn naam is Keanu Janssen en ik ben de oprichter van ons bedrijf. Ik vertel je graag over mijn reis naar de oprichting van ons bedrijf en onze motivatie.”

Informatica en kladblok fun

Mijn eerste kennismaking met deze branche had ik toen ik halverwege de HAVO zat. Mijn keuzevak was informatica. Tot op dat moment had ik nog nooit iets met code gedaan, behalve het maken van een eenvoudig programmaatje om de cd-romschijf van vrienden en familie te kunnen openen, kladblok fun (vrij vertaald kladblok plezier) noemden we dat.

Tijdens de informaticalessen raakte ik geïntrigeerd door de techniek van het maken van websites en al snel ontdekte ik dat het schrijven van code mij gemakkelijk afging. Hoewel ik op dat moment nog geen idee had wat mijn toekomstige carrière zou kunnen zijn, besloot ik toch om mijn passie voor informatica te volgen en te gaan studeren in deze richting.

Mijn reis begon na een vakantie hard werken om een laptop te kunnen kopen voor mijn studie. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn interesse voornamelijk uitging naar (web)development. Ik was deel van de laatste generatie die gespecialiseerd was in deze richting, aangezien deze later samengevoegd werd met applicatieontwikkeling.

Studeren

Mijn studiejaren waren niet altijd gemakkelijk en ik had ook mijn uitdagingen tijdens mijn schooljaren. Echter, ik ben iemand met een groot rechtvaardigheidsgevoel en dat heeft me wel eens in de problemen gebracht. Soms raakte ik bijvoorbeeld in discussie met docenten, niet alleen om mijn eigen belangen, maar ook om die van mijn medestudenten te verdedigen.

Na mijn eerste studiejaar kreeg ik mijn eigen appartement en ging ik samenwonen met mijn vrouw, toen vriendin. Om rond te komen had ik verschillende bijbanen, zoals werken bij een tankstation en als chauffeur bij een bedrijf dat maaltijdboxen bezorgde.

Toen ik eenmaal was afgestudeerd, kreeg ik een baan bij een klein bedrijf dat websites en maatwerksystemen ontwikkelde voor MKB-bedrijven. Hier werd ik al snel leidinggevende en werkte ik aan het verbeteren van de werkstructuur om betere resultaten te leveren voor klanten.

Een nieuwe start

Na enkele jaren in Noord-Brabant te hebben gewoond, verhuisden we naar de Randstad, waar ik begon te werken bij een groot e-commerce bedrijf. Hier heb ik ruim twee jaar lang veel geleerd over technologieën achter dergelijke platforms en de marketing erachter. Toch wilde ik meer kwaliteit kunnen bieden om de productie te verhogen, dus besloot ik verder te kijken.

Mijn laatste werkgever was een internationaal bedrijf dat zich bezig houdt met cyberbeveiliging en netwerken voor schepen. Hier leerde ik nog meer over geavanceerde technieken en innovaties. Mijn verlangen om mijn ideeën te kunnen delen en andere bedrijven te helpen bij hun online aanwezigheid, dreef me ertoe om mijn eigen bedrijf op te starten: Janssen Websolutions.

En toen was er Janssen Websolutions…

In mijn vrije tijd ontwikkelde ik verschillende programma’s om mijn ideeën te testen en leerde ik meer over de producten die ik wilde aanbieden. Naast zakelijke projecten had ik ook een persoonlijk project: het technisch ondersteunen van de opa’s en oma’s van mijn vrouw en mij.

Het viel me op dat veel mensen niet goed begrijpen wat de gevaren zijn van het internet, zelfs niet jonge ondernemers en de jeugd die veel weten over sociale media, maar niet over cybersecurity. Daarom wilde ik mijn kennis en expertise inzetten om deze mensen te helpen om veilig en zorgeloos te groeien.

Mijn passie voor technologie en mijn streven naar kwaliteit hebben me geleid tot het oprichten van mijn eigen bedrijf. Ik wil bedrijven en individuen helpen om hun online aanwezigheid te optimaliseren en te beveiligen, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Onze Visie

De visie van Janssen Websolutions is om bedrijven te helpen veilig en zorgeloos te groeien en hun potentieel te maximaliseren door middel van digitale oplossingen en marketingstrategieën. Ik geloof dat veel bedrijven een geweldige dienst of product hebben, maar het ontbreekt hen vaak aan de kennis en ervaring om het maximale uit hun online aanwezigheid te halen.

Hoe zorgen we voor meer aanvragen/conversie?

Laten we een fictieve casus schetsen om dit uit te leggen:

Als voorbeeld nemen we een fictief schildersbedrijf genaamd: Janssen Schilderswerken. Dit bedrijf is fantastisch in wat ze doen, maar wil graag groeien en meer aanvragen binnen krijgen. Echter is het bedrijf niet heel bekend met techniek en/of web-gerelateerde zaken.

Als we ons focussen op Janssen Schilderswerken, kunnen we hun website optimaliseren voor zoekmachines, waardoor ze beter vindbaar zijn in zoekresultaten. Door middel van effectieve zoekwoordenonderzoek en -analyse, kunnen we de website van Janssen Schilderswerken optimaliseren en de juiste doelgroep bereiken.

We kunnen ook de website van Janssen Schilderswerken verbeteren door de laadsnelheid te optimaliseren, de website mobielvriendelijk te maken en een gebruiksvriendelijke interface te creëren. Dit zal niet alleen bijdragen aan een betere gebruikerservaring, maar ook aan een hogere positie in de zoekresultaten van Google.

Naast het optimaliseren van de website, kunnen we Janssen Schilderswerken ook helpen bij het creëren van content voor hun website of sociale media kanalen en bij het opzetten van een marketingcampagne. Dit alles zal leiden tot meer zichtbaarheid, meer verkeer en uiteindelijk meer conversies en omzet voor Janssen Schilderswerken.

Bovendien kunnen we Janssen Schilderwerken ook helpen bij het beter beveiligen van de website of sociale-mediakanalen. Dit zorgt ervoor dat Janssen Schilderwerken veilig en zorgeloos kan groeien en minder kwetsbaar is voor cyber-aanvallen.

De visie van Janssen Websolutions is dus om bedrijven te helpen veilig en zorgeloos te groeien door hun online aanwezigheid te verbeteren, beveiligen en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken en dat het belangrijk is om als bedrijf up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en marketingstrategieën.

Ben jij ook klaar om te groeien?

Ben jij op zoek naar een manier om je passie te volgen en te groeien in de moderne digitale wereld? Bij Janssen Websolutions begrijpen we dat het kan voelen alsof je verdwaald bent in de digitale jungle. Het kan lastig zijn om te weten waar te beginnen en hoe je jezelf kunt onderscheiden van de massa.

Ons doel is om jou te helpen je doelen te bereiken. Of je nu net begint met ondernemen of al jarenlang een succesvol bedrijf runt, we hebben de expertise en kennis om je te helpen veilig en zorgeloos te groeien.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we kijken naar jouw specifieke situatie. Samen bepalen we wat de beste manier is om je online aanwezigheid te verbeteren en hoe we meer aanvragen en conversies kunnen genereren.

Laat ons je helpen om je passie te volgen en veilig en zorgeloos te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw succes.