Onze Werkwijze

Bij ons staat jouw ervaring centraal. We begrijpen dat onzekerheid over wat je te wachten staat je kan weerhouden om uitdagende kansen aan te grijpen die jouw groei kunnen bevorderen. Daarom willen we je graag een transparante blik geven in onze werkwijze, zodat je vol vertrouwen en zonder verrassingen samen met ons kunt werken aan het behalen van jouw doelen.

De tijdlijn van onze werkwijze:

Neem contact met ons op!

Wij gaan graag vrijblijvend met jou het gesprek aan. Dit doen we digitaal, via beeldbellen, of bij jou op kantoor / thuis, zodat jij geen last hebt van de steeds drukker wordende wegen en bijbehorende files.

Een gesprek kan natuurlijk geen kwaad. We horen graag over jouw wensen en vertellen graag wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen.

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen? Neem dan snel contact met ons op!

Contact & volg ons

Gesprek inplannen

Zodra wij jouw verzoek hebben gekregen om met ons in gesprek te gaan, kijken wij snel voor jou in onze agenda wanneer we voor jou beschikbaar zijn.

Wij vragen eerst naar jouw voorkeuren. Dit kan bijvoorbeeld in de avond of zelfs in het weekend zijn. Vervolgens geven we jou drie mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Hiermee voorkomen we dat we op en neer verschillende data en tijden naar elkaar over blijven sturen en kunnen we ons aanpassen aan jouw voorkeuren.

Komen alle drie de mogelijkheden niet uit? Geen probleem! Dan kijken we gewoon verder in onze agenda tot we wel een geschikt moment gevonden hebben!

Gesprek voeren

Het vrijblijvende gesprek voeren wij of digitaal, via beeldbellen, of bij jou op kantoor / thuis. Onze werkwijze in het gesprek is dat wij proberen drie hoofdzakelijke kernvragen te beantwoorden:

Wat zijn jouw wensen?

Waar ben je precies naar op zoek en wat zou je uiteindelijk graag willen bereiken?

Wat kunnen wij jou aanbieden?

Wat bieden wij precies aan en waarom zou je voor ons kiezen? Wat zijn de mogelijkheden en hoe kunnen wij jou helpen om jouw doelstelling te halen?

Wat zeg je ervan?

Ben je overtuigd? Laat ons dan een voorstel doen! Een voorstel sturen wij altijd digitaal binnen 24 uur na ons gesprek.

Het voorstel

Binnen 24 uur na ons gesprek sturen we jou per e-mail een voorstel; dit kan ook in de vorm van een samenvatting van het abonnement of een offerte zijn.

Ons voorstel blijft 30 dagen geldig. Binnen deze 30 dagen heb je de tijd om nog eens rustig na te denken over ons voorstel.

Heb je het druk gehad en ben je het voorstel vergeten? Of ben je er wellicht niet aan toegekomen?

Dat geeft niks! Je kunt gewoon opnieuw een voorstel aanvragen door ons een e-mail te sturen naar: [email protected].

* Na de 30 dagen vervalt ons oorspronkelijke voorstel en kunnen de prijzen op een nieuw voorstel afwijken.

Tekenen

Onze overeenkomst gaat pas in vanaf het moment dat je ons voorstel ondertekend per e-mail hebt teruggestuurd naar [email protected]

Plannen, Bouwen en Lanceren

Plannen

Zodra wij ons voorstel ondertekend terug hebben ontvangen, is het tijd om aan de slag te gaan.

Afhankelijk van het product of de dienst en de voorwaarden hiervan, zullen wij met jou de planning en aanvullende werkwijze doornemen. Sommige diensten vereisen een oplevering in delen. Hierbij kan je denken aan een WordPress website. In sommige gevallen adviseren wij om klein te lanceren, met als reden dat je pas conversie of aanvragen voor jouw onderneming krijgt, wanneer je te vinden bent. Dan is het de eerste prioriteit om vindbaar te zijn. In vervolgfases kunnen we ons dan vooral richten op het uitbreiden van de content.

Bouwen

Wij gaan zo vlug mogelijk voor jou aan de slag met het bouwen van jouw digitale toekomst. Hierbij proberen wij ons zo zorgvuldig mogelijk te houden aan onze afspraken. We proberen namelijk vooraf een zo goed mogelijk beeld van de kosten te geven, om zo verrassingen te voorkomen.

Toch kan het voorkomen dat wij gaandeweg potentieel meerwerk tegenkomen. In dit geval overleggen wij altijd eerst met jou: wat we zijn tegen gekomen, welke extra kosten moeten er mogelijk gemaakt worden en welke mogelijke alternatieven zijn er? Wij zullen nooit zelfstandig aan de slag gaan, wanneer zoiets zich voor doet. Zo voorkomen we dat jij met onverwachte kosten opgezadeld wordt.

Lanceren

In overleg met jou bepalen we hoe en wanneer we gaan lanceren; in fases, zoals in een bovengenoemd voorbeeld, of liever alles in één keer.

Wij zullen altijd pro-actief adviseren over hoe wij denken dat de lancering het beste plaats kan vinden, zodat jij er het meeste profeit uit kunt halen.