Welkom bij Janssen Websolutions! Wij zijn meer dan alleen een webdesign- en webontwikkelingsbedrijf. Wij bieden diverse diensten aan om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Hieronder vindt je enkele van de diensten die wij aanbieden:

Websites

Op maat gemaakte websites voor jouw bedrijf, inclusief mobiele toepassingen

Bij ons kan je terecht voor professionele en betaalbare websites. Wij bieden verschillende pakketten aan die passen bij jouw specifieke behoeften. Onze WordPress websites zijn uiterst gebruiksvriendelijk en extra beveiligd. Daarnaast bieden we ook maatwerk websites en andere diensten aan voor degenen die meer specifieke eisen hebben.

Bij onze WordPress pakketten, vanaf WP Standaard is alles inbegrepen wat je nodig hebt voor een complete website, van design tot hosting. Bovendien zijn onze WordPress websites geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor uw website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Websites diensten

Indien je een maatwerk website nodig hebt, kunnen we deze voor je ontwerpen en ontwikkelen volgens jouw specifieke wensen. Dit kunnen websites omvatten die niet op WordPress draaien en waarvoor afwijkende prijzen kunnen gelden. Wij staan garant voor kwaliteit en leveren jouw website binnen de afgesproken termijn.

Kortom, of je nu een simpele WordPress website of een complexe maatwerk website nodig hebt, wij kunnen jou helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

WordPress pakketten:

WP Basis

€ 39,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
1 Pagina
Gratis thema

WP Standaard

€ 69,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
5 Pagina’s
Gratis thema
WP updates & support
Mailservice (t/m 5 mailboxen)
Content & icon support
SEO support

WP Pro

€ 89,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
10 Pagina’s
Gratis thema
WP updates & support
Mailservice (t/m 10 mailboxes)
Content en icon support
SEO support
Actief server monitoring
Mogelijkheid voor SLA

webwinkels diensten

Webwinkels

Op maat gemaakte webwinkels voor jouw bedrijf, inclusief mobiele toepassingen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van jouw webwinkel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden complete webwinkel pakketten aan voor zowel kleine als grote webwinkels.

Onze webwinkel pakketten zijn gebaseerd op WooCommerce en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. We bieden maatwerk diensten aan om je webwinkel volledig aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Onze webwinkels zijn tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat jouw webwinkel hoog scoort in zoekmachines zoals Google.

Naast de standaardpakketten bieden we ook maatwerk webwinkel diensten aan. Dit omvat bijvoorbeeld webwinkels die extra beveiliging nodig hebben om gevoelige informatie van klanten te beschermen. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen jouw webwinkel volledig op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Bij ons kan je erop vertrouwen dat jouw webwinkel veilig en betrouwbaar is. We gebruiken de nieuwste technologieën en bieden verschillende beveiligingsdiensten aan om jouw webwinkel te beschermen tegen hackers en andere online bedreigingen.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een standaard webwinkel pakket of een op maat gemaakte oplossing, wij kunnen jou helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw webwinkel kunnen betekenen!

WPE Basis

€ 179,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
Gratis thema

WPE Standaard

€ 249,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
Gratis thema
WP updates & support
Configuratie
Mailservice (t/m 5 mailboxen)
Content & icon support
SEO support

WPE Pro

€ 349,95 / maand

Managed hosting
1 Gratis .nl domein
Gratis thema
WP updates & support
Configuratie
Mailservice (t/m 10 mailboxes)
Content en icon support
SEO support
Actief server monitoring
Mogelijkheid voor SLA

(Web)Applicaties

Op maat gemaakte (web)applicaties voor jouw bedrijf, inclusief mobiele toepassingen

Als bedrijf is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste tools om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Een van de beste manieren om dit te doen, is door op maat gemaakte (web)applicaties te laten ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

(web)applicaties

Bij Janssen Websolutions bieden wij slimme op maat gemaakte applicaties aan, voorbeelden van op gemaakte applicaties zijn: Een CRM-applicatie, een urenregistratie app of een intranet. Onze applicaties zijn ontworpen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en je productiviteit te verhogen.

Een op maat gemaakte CRM-applicatie is bijvoorbeeld een krachtige tool om je klantrelaties te beheren en te verbeteren. Met een op maat gemaakte urenregistratie-applicatie kan je jouw tijd beter beheren en je facturering efficiënter maken. En een op maat gemaakt intranet stelt je werknemers in staat om efficiënter samen te werken en informatie te delen.

Onze applicaties worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de applicatie precies doet wat je nodig hebt en volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat onze applicaties gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn, zodat jouw medewerkers er direct mee aan de slag kunnen gaan zonder dat ze veel training nodig hebben.

En het beste van alles is dat onze applicaties ook naadloos werken op mobiele apparaten, waardoor je medewerkers overal toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Of het nu gaat om een smartphone of tablet, onze applicaties werken perfect op alle apparaten.

Kies voor op maat gemaakte applicaties van Janssen Websolutions en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen voor betere resultaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke diensten of een vrijblijvend gesprek.

Domeinnamen

Wij bieden een professionele domeinnaamregistratie dienst aan tegen lage prijzen. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste domeinnaam voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij jouw merk.

Vindbaarheid

Het hebben van een website of webwinkel is niet voldoende als het niet gevonden wordt door jouw potentiële klanten. Wij bieden zoekmachineoptimalisatie (SEO) diensten om jouw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van Google, zodat je meer bezoekers naar jouw website kunt trekken.

(web)beveiliging

(Web)Beveiliging

Veiligheid is van het grootste belang voor ons. Wij bieden verschillende webbeveiliging diensten aan om uw website te beschermen tegen hackers, malware en andere beveiligingsbedreigingen. Wij bieden onder andere SSL-certificaten, firewalls en regelmatige back-ups aan om de veiligheid van jouw website of webwinkel te verbeteren.

Professioneel advies

Of je nu wilt weten hoe je jezelf het beste online kan vertegenwoordige of dat je ondersteuning nodig hebt bij het invulling geven aan je website of webwinkel. Wij staan klaar om je professioneel advies te geven. Zo kan jij je focussen op wat voor jou belangrijk is en veilig en zorgeloos groeien.

Tot slot

Onze expertise gaat verder dan alleen het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webwinkels. Onze uitgebreide diensten zijn ontworpen om jouw bedrijf te helpen veilig en zorgeloos te groeien. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag of behoefte?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen met onze diensten bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Contact opnemen kan per e-mail naar: [email protected] of per whatsapp/telefonisch op +31 (0)658853730 of via ons contactformulier op de website.

Wij zijn ook op social media te vinden volg ons op: